Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Zis și…făcut! Reloaded” în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor
Veronica Hodas  - Joi, 4 Decembrie 2014

„Zis și…făcut! ! Reloaded” este un spectacol de divertisment care va avea premiera duminică, 7 decembrie, de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Spectacolul nu se regăsește în programul stagiunii, iar conform directorului executiv al secției române a Teatrului de Nord Satu Mare, Adriana Vaida, este cadoul actorilor pentru sătmăreni.

Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare prezintă spectacolul de parodie și pantomimă „Zis și…făcut! Reloaded”. De la regizorul Andrei Mihalache am aflat că este un spectacol care conține muzică, umor, mișcare și pantomimă. Ideea de la care s-a pornit a fost muzica ușoară foarte bogată „sunt milioane de melodii cu texte care mai de care mai stupide și cum lumea nu mai mai citește și le ia pe toate de-a gata, spectacolul pleacă de la ideea că am putea renunța la citit, la sfaturi, religie, la meteo, la foarte multe lucruri pentru că în muzica ușoară românească sunt texte despre orice.”

Majoritatea textelor sunt luate din Cornel Udrea, dar și din perlele elevilor de la Bacalaureat, dar și perlele politicienilor și vedetelor din swhobiz. Marea parte din melodii vor fi cântate de actori.

„Muzica ușoară românească oferă soluții pentru orice: dragoste, despărțire, bani, noroc, dușmanii mei, ai tăi, ai orișicui. Ea poate înlocui poezia, genul epistolar, sfaturile părinților, rugăciunile către Dumnezeu, cultura în general. E o sursă infinită de informație și de umor involuntar. ”Zis și... făcut! Reloaded...” își propune să vă dăruiască  o suită de ”perle” din ”gândirea” muzicii ușoare contemporane, ilustrate cu scenete umoristice și pantomimă”, a declarat Andrei Mihalache.

De asemenea, acesta ne-a mai relatat faptul că spectacolul este unul foarte greu pentru actori, volumul de muncă fiind mare, iar timpul foarte scurt.

Așadar „Zis și..făcut! Reloaded”  în lui Andrei Mihalache. Scenografia Cristian Gătina, coregrafia Gabriela Tănase, pregătirea muzicală Dorin Griguță.  

Din distribuţie fac parte actorii:  Rora Demeter, Carmen Frățilă, Adriana Vaida, Dana Moisuc, Anca Similar, Dorina Nemeș, Alina Negrău, Andreea Mocan, Anca Dogaru, Bianca Lidia Cuteanu, Lucia Maria Racșan, Ioana Cheregi, Carol Erdos, Vasile Blaga, Sorin Oros, Dorin C. Zachei, Vlad Mureșan, Vlad Chico, Sergiu Tăbăcaru, Tibor Székely, Andrei Stan, Cosmin Domnișan.

Spectacolul nu este inclus în abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș”.  Prețul biletului: 20 lei.

Următoarele spectacole: Luni 8 decembrie, ora 19.00 - Casa de Cultură, Sala Mare, Marți 16 decembrie, ora 19.00 - Casa de Cultură, Sala Mare

1346 vizite
Distribuie pe